Uslovi korišćenja

Dobrodošli na naš veb-sajt. Ako nastavite da pregledate i koristite ovaj veb-sajt, pristajete da se pridržavate sledećih uslova korišćenja, koji zajedno sa našom politikom privatnosti ureduju odnos ovog veb-sajta sa vama u vezi sa ovim veb-sajtom.

Izraz „nas“ ili „mi“ se odnosi se na vlasnika veb-sajta.

Izraz „vi“ se odnosi na korisnika ili gledaoca našeg veb-sajta.

Korišćenje ovog veb-sajta podleže sledećim uslovima korišćenja:

Sadržaj stranica ovog veb-sajta je samo za opšte informacije i za upotrebu. Može se promeniti bez najave.

Niti mi, niti bilo koja treća strana ne pružamo nikakvu garanciju ili garanciju u pogledu tačnosti, pravovremenosti, performansi, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala pronađenih ili ponuđenih na ovom veb-sajtu za bilo koju određenu svrhu.

Upoznati ste sa tim da takve informacije i materijali mogu sadržati netačnosti ili greške i izričito isključujemo odgovornost za takve netačnosti ili greške u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom.

Korišćenje bilo kojih informacija ili materijala na ovom veb-sajtu u potpunosti je vaša odgovornost, za šta nećemo biti odgovorni. Vaša će odgovornost biti da bilo koji proizvodi, usluge ili informacije dostupni putem ovog veb-sajta ispunjavaju vaše specifične zahteve.

Ovaj veb-sajt sadrži materijal koji je u našem vlasništvu ili je licenciran. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na, dizajn, raspored, izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena osim u skladu sa obaveštenjem o autorskim pravima, koje je deo ovih uslova i odredbi.

Svi zaštićeni žigovi reprodukovani na ovom veb-sajtu, koji nisu vlasništvo ili licencirani operateru, priznati su na veb-sajtu.

Neovlašćena upotreba ovog veb-sajta može dovesti do zahteva za naknadu štete i/ili biti krivicno delo.
Povremeno ovaj veb-sajt može sadržati i linkove do drugih veb-sajtova. Ove linkove obezbeđujemo radi radi pružanja dodatnih informacija. To ne znaci da podržavamo te veb-sajtove. Ne snosimo odgovornost za sadržaj povezanih veb-sajtova.

Pozovite nas još danas!

+387 65 140 917